En uge på Milna Osam hotel med Apollo for kun 6198 kr.

Apollo Mondo Duo-hotellet Milna Osam er et at vores mest populære voksenhoteller i Kroatiens skærgård. Fra hotelrestaurantens terrasse har du en smuk udsigt over havet og byen Milna. Hotellet har egen pool og ligger nær stranden, så du kan vælge at nyde ferien i solstol ved poolen eller på stranden.Milna Osam (tidligere Waterman Milna Hotel & Marina) er for gæster over 16 år. Poolområde med udsigt mod indløbet til havnen i Milna. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Privat strandterrasse, med et mindre antal gratis solstole og parasoller. Nedenfor solterrassen findes en meget lille rullestensstrand.

Hotellets buffetrestaurant byder på lækker mad og en fantastisk havudsigt fra terrassen. På hotellet finder du også en loungebar.

Hotellet har gratis fitness samt massagebehandlinger mod betaling. Gratis yoga 3-5 gange om ugen. Gratis wifi på fællesområder. Gratis parkering. Receptionen har døgnåbnet. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Lokaltrafik. Fra havnen i Milna sejler der speedbåd (mod betaling) til naboøerne Hvar, Mljet og Korcula samt til Dubrovnik på fastlandet.

Gå til tilbud her

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here