Rejs til Hurghada som afbudsrejse på Elysees Dream Beach for kun 1196,- pr. person, for 250,- ekstra pr. person får du også all inclusive på dette fantastiske hotel. Dette tilbud er med afrejse D.19 januar fra København med Detur. Se flere tilbud her:

Info om hotellet
Elysees Dream Beach Hotel ligger næsten lige ud til Rødehavet med egen strand ca. 30 m fra hotellet, som krydses via en lille bro over en vej. Hotellet er enkelt, men tilbyder faciliteter til en vinterferie, hvor du kan bade, slappe af og nyde masser af solskin og varme.

I hotellets have finder du hovedpool og børnepool, der er opvarmet om vinteren, samt en anden stor pool. Af faciliteter er på Elysees Dream Beach Hotel også spa, skønhedscenter, sauna, hamam, fitnessrum, billard, bordtennis og beachvolley. For børn også børneklub (ikke dansktalende) og legeplads. På stranden er mulighed for vandsportsaktiviteter (eksternt firma). Hotellets animationsteam sørger for let underholdning og aktiviteter i løbet af dagen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Under dit ophold spiser du måltiderne i hotellets buffetrestaurant, her er et par barer til at slukke tørsten med kølige drikke og forfriskninger (1 bar mod betaling) samt to a al carte restauranter og diskotek (mod betaling).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here