Hungre du efter varme himmelstrøg, så er det lige nu muligt at tage en afbudsrejse til Kreta for kun 1.012 kr. inkl. fly og hotel i 7 dage, se mere.

Du indlogeres på det flotte hotel Ilion Beach, som ligger direkte på stranden. Foruden det byder Ilion Beach også på hyggelig poolbar, dejlig stor swimmingpool med solterrasse.


Villages Lejligheder Ilion Beach har en dejlig beliggenhed tæt på strand og centrum. Den private strand ligger blot ca. 100 m. herfra, så du kan hurtigt komme ned og nyde en dag i solen og bade i det lækre blå hav. I løbet af dagen kan du købe kolde forfriskninger i strandbaren. Vil du shoppe rundt i diverse butikker eller spise på en af de lækre restauranter, så ligger centrum i gåafstand herfra.

Lejligheder Ilion Beach har et dejligt poolområde med liggestole, så du kan slappe af i solen, mens børnene kan boltre sig i poolen. Lejlighederne er med plads til op til 6 personer, som alle er lyse og moderne indrettet, med køkken og balkon. Da opholdet er uden forplejning har du mulighed for at tilberede lette retter i lejligheden eller du kan tage ud og smage på de græske specialiteter. Vi anbefaler lejligheder Ilion Beach til alle, som gerne vil bo tæt på strand og centrum, på deres ferie på Vestkreta.

Tidligere artikel7 dage Puerto del Carmen 2.042 kr
Næste artikel8 dage på Skiathos fra kun 1.645 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her