Lige nu er der en fuldstændig vanvittig afbudsrejse til Rhodos. Rejs 7 dage til Rhodos for kun 798 kr. Prisen inkluderer fly tur/retur og hotel.


Sotirakis Studios – 798 kr

Sotirakis Studios Rhodos

Sotirakis Hotel er et prisvenligt, enkelt og hyggeligt lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser lidt udenfor centrum af Faliraki, langs hovedvejen. I hotellets poolområde kan du nyde rolige og hyggelige dage og fra den hyggelige bar kan du købe drinks og enkle retter. Falikrakis centrum og dejlige strand er omkring 20 minutters gåafstand, og for nemheds skyld i løbet af dagen er der transport et par gange til stranden.


Emerald Appartementen – 2.149 kr

Emerald Appartementen, Rhodos

Emerald Lejligheder er et velholdt og godt familiedrevet lejlighedshotel i Kremasti. Omgivelserne er afslappende og byder på masser af grønne områder, som også kan nydes fra poolområdet. Her finder du 2 pools og 2 separate børnepools med solterrasse og liggestole. I poolbaren kan du købe lette retter og drikkevarer. Ved poolområdet er også en dejlig græsplæne, hvor børn kan løbe rundt og lege samt en lille legeplads med gynger.


Hotel Rhodes Bay & Spa, Rhodos – 4.132 kr

Hotel Rhodes Bay & Spa

Hotel Rhodes Bay & Spa er et dejligt hotel beliggende i Ixia. Hotellet ligger i gåafstand til Ixia centrum og ca. 4 km uden for den charmerende Rhodos by. Hotellet ligger ud til stranden, hvor der findes liggestole og parasoller, som gratis kan benyttes af hotellets gæster. Hotel Rhodes Bay & Spa er bygget op af en bjergside, hvilket betyder, at her er en fantastisk udsigt over havet og kysten.


Dionysos Hotel – 2.692 kr

Dionysos Hotel, Rhodos

Dionysos Hotel er et meget indbydende og stemningsfult hotel, beliggende i en stor og frodig have, ikke langt fra stranden i feriebyen Ixia. Her er et væld af palmer og grønne træer, som ikke kun omgrænser det dejlige poolområde, men også restauranter, barer og mange af faciliteterne. Her kan du nemt finde en uforstyrret plads i skyggen af en frodig palme eller deltage i de mange fælles aktiviteter, der tilbydes til alle aldre. Om aftenen er der flere indbydende restauranter og hyggelige barer at vælge imellem. Et besøg i centrum af Ixia eller en tur til Rhodos by kan også varmt anbefales. Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad).

Tidligere artikel8 dage i Alanya med all inclusive 2.234 kr
Næste artikel7 dage på smukke Sicilien fra 2.934 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her