Alanya

Besøg Danskernes foretrukne rejsedestination i Tyrkiet, Alanya. Alanya byder på den ene kulturoplevelse efter den anden med de mange seværdigheder, grotter og gamle ruiner. Derudover byder Alanya også på varme himmelstrøg og skønne sandstrande.

Vi har samlet vores foretrukne hoteller i og omkring Alanya herunder som tilbyder All inclusive eller Ultra all inclusive.


Titan Select – 2.937 kr

Titan Select Alanya

Titan Select Hotel er et dejligt Ultra All Inclusive hotel med alle de rette ingredienser til en sjov og afslappende ferie for både børn og voksne.

Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra stranden, hvor du kan nyde dagen på en solseng eller prøve kræfter med sjove vandsportsaktiviteter. Du kan naturligvis også vælge at tilbringe din dag i solen ved hotellets indbydende poolområde, og besøger du nabohotellet Titan Garden, kan du prøve hotellets vandrutsjebaner.


Villa Sunflower – 2.307 kr

Villa Sunflower Alanya

Villa Sunflower har en dejlig beliggenhed tæt ved Alanyas centrum, og den populære Kleopatrastrand ligger kun 15 minutters gang fra hotellet. Man kan også vælge at benytte hotellets shuttlebus, som kører til stranden flere gange dagligt. Der er god plads omkring de 3 swimmingpools på den hyggelige solterrasse. Her er fine faciliteter for børnene, herunder 2 børnepools og en legeplads.

Vi kan anbefale en tur i det indbydende wellnesscenter, hvor tyrkisk bad og massage vil gøre dig klar til flere feriedage med nye og spændende indtryk. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og lokalt producerede drikkevarer, samt snacks og is i løbet af dagen, er betalt hjemmefra. Hotellet anbefales til de, som gerne vil bo med All Inclusive tæt ved centrum, og i gåafstand til Kleopatrastranden.


Big Blue Sky Hotel – 2.862 kr

Big Blue Sky Hotel Alanya

Big Blue Sky Hotel er et godt valg, hvis du vil bo et stenkast fra stranden og med All Inclusive. Vil du nyde dagen ved stranden, skal du blot krydse vejen, og vil du en tur ind til centrum af Alanya, kan du gå den hyggelige tur langs stranden eller tage bussen, som holder lige uden for hotellet.

Big Blue Sky Hotel har et dejligt poolområde med tilhørende solterrasse, hvor du kan nyde varmen og de mange solskinstimer. Hotellets tagterrasse er også et populært sted at tilbringe både dagen og aftentimerne. Om dagen er her en smuk udsigt over havet, og i aftentimerne skaber de mange lys fra byen en dejlig atmosfære.


Club Paradiso – 3.109 kr

Club Paradiso Alanya

Club Paradiso er et populært All Inclusive hotel i Alanya og er kendt for sit venlige personale, gode mad, rummelige værelser med plads til hele familien og børnevenlighed.

På Club Paradiso kommer hverken børn eller voksne til at kede sig. Poolområdet har flere pools, vandrutsjebaner, børnepools og legeplads.


 

Tidligere artikel7 dage på Rhodos fra 1.535 kr
Næste artikel7 dage på Rhodos fra 798 kr. inkl. fly og hotel

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her