All Inclusive Hotel

En ferie med alt inklusive er en drøm for mange mennesker, og det er nemt at se hvorfor. Det tager at tage på ferie til et nyt niveau. Hvis du tager på ferie med alt inklusive, betyder det, at dit ophold, ubegrænset mad, drikkevarer, aktiviteter og underholdning er inkluderet i resortets bookingpris – uden nogen overraskelsesomkostninger. Afhængigt af den placering, du vælger, kan du stort set lade din pung blive derhjemme. Alt er betalt på forhånd.


All Inclusive

De fleste Danske rejse gæster forventer at ‘All Inclusive’ kun inkluderer mad og drikke, men på mange resorts og hoteller rundt om i verden, inkluderer All Inclusive også vandsport, udflugter med videre. Derfor er det vigtigt at du omhyggeligt undersøger hvad der er inkluderet i din all inclusive rejse.


Er alle all-inclusive resorts de samme?

Nej. Resorter med alt inklusive varierer, der findes mange forskellige typer af all inclusive.

Tricket er at lave din research på forhånd, da kvaliteten af disse muligheder kan variere afhængigt af det hotel eller feriested, du vælger – nogle resorts inkluderer måltider og drikkevarer som en del af deres altomfattende pakke, mens andre ting, herunder ture og vandsport skal betales separat – og det ville ikke være godt, hvis du vil ud på en jetski og ikke har kontanter.

Næste artikelStrandklubber I Barcelona

1 KOMMENTAR

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her