Mallorca

Mallorca er fortsat en af Danskernes foretrukne ferie destinationer. Man kan rejse til Mallorca året rundt, men de fleste vælger at rejse til Mallorca i sæsonen (April – Oktober).

Vi har herunder samlet nogle af de bedste All Inclusive hoteller på Mallorca.


Hipotels Mediterraneo

Hipotels Mediterraneo Mallorca

Dette hotel kun for voksne fra Hipotels-kæden ligger ved stranden i Sa Coma. De 397 værelser er enkle og moderne, inklusive møblerede balkoner, fladskærms-tv og gratis Wi-Fi – selvom brugen af pengeskabe medfører et gebyr. En stor og dejlig udendørs pool er omgivet af et stort soldæk, plus der er en indendørs pool. Wellness-faciliteterne omfatter spa, saunaer, dampbade og fitnesscenter.

Hotellet har en buffetrestaurant, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster, med halvpension og alt inklusive planer. Andre spisemuligheder på stedet omfatter en japansk restaurant, italienske og spanske tapas. Der er også en snackbar ved poolen samt en bar med en scene, hvor animationsholdet optræder med aftenshows. Underholdning omfatter spil og konkurrencer i løbet af dagen samt aftenforestillinger og levende musik.


Sentido Punta del Mar

sentido punta del mar mallorca

Den fantastiske panoramaudsigt er det største trækplaster på dette feriested med 243 værelser kun for voksne. Restauranten, lobbyen, poolerne og de fleste af værelserne har alle slående havudsigter, som er svære at slå i Santa Ponsa. Der er en række andre gode salgsargumenter, herunder stilfulde værelser, en lille spa, godt køkken og en tagbar til solnedgangsdrinks.

Hovedrestauranten byder på en varieret buffet, og gæsterne kan besøge den elegante a la carte-restaurant én gang pr. ophold – en dejlig frynsegode. Snackbaren er en bekvem mulighed for en hurtig bid, men det mest populære drikkested i Punta del Mar er Blue Bar, som er en favorit til at se solnedgangen. Den eneste reelle ulempe er, at strandpromenaden her er stenet, og den nærmeste sandstrækning ligger 15 minutters gang væk.


Garden Holiday Village

Garden Holiday Village Mallorca

Dette kompleks kun for voksne ligger i udkanten af det rolige feriested Playa de Muro. De 132 moderne værelser og suiter er attraktive og lyse, og alle åbne til rummelige balkoner eller terrasser – nogle endda til private haver. At hænge en liggestol rundt om den store pool er aldrig et problem, og Bali-senge tilføjer et strejf af sofistikering.

Hovedproblemet er myg, så glem ikke afvisende og lange ærmer. Planen med alt inklusive dækker morgenbuffet, frokost og middag, inklusive temaaftener plus et måltid pr. ophold på a la carte-restauranten. Nationalt mærke øl, vin, spiritus og et udvalg af cocktails er også dækket, og is er tilgængelig hele dagen. Gæster på hotellet får også halv pris på Samsara Beach Club, som er tilgængelig med den gratis shuttle-service. Planen dækker ikke de fleste cocktails, internationalt mærke alkohol, minibarer, Bali-senge eller drikkevarer efter en vis tid.


Alcudia Garden Aparthotel

 Alcudia Garden Aparthotel Mallorca

Den behagelige og mellemstore Alcudia Garden er centreret omkring attraktive grunde nær Port d’Alcudias enorme sandstrand. Alle 276 værelser er up to date, og har enten altaner eller små private haver med liggestole. Selvom der er tre pools (to lagune-stil og en indendørs), kan det være en udfordring at få fat i en liggestol ved poolen i højsæsonen.

Den valgfrie alt-inklusive plan dækker morgenbuffet, frokost og middag med levende madlavning og temamiddage to gange om ugen. Der er rabat (50 procent under vores besøg) på måltider på den italienske a la carte restaurant, og reservationer anbefales. Snacks serveres på udvalgte tidspunkter mellem måltiderne og inkluderer is, kager og sandwich. Lokalt mærke øl, vin og spiritus og internationale læskedrikke er også dækket.

Tidligere artikelBedste budget hoteller i Milano 2022
Næste artikelSkiathos Palace, Grækenland

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her