Berlin er en eminent overkommelig destination, selvom man føler, at folk stadig ville strømme hertil, selvom det var dyrt. Nattelivet, museer, restauranter og attraktioner er lige så gode. Alligevel er dette sted relativt billigt, hvilket gør Berlin til en rigtig god skønhed.

Det er nemt sagt, men hvor skal du bo? Berlin er oversvømmet med overnatningsmuligheder, selv med nogle af verdens mest restriktive restriktioner på Airbnbs og andre ferieboliger. Hoteller er overalt her, men frygt ikke; vi har gjort de hårde yards og samlet noget af det bedste i én praktisk guide. For vores penge er dette de 20 bedste hoteller i Berlin lige nu.


Patrick Hellmann Schlosshotel

Patrick Hellmann Schlosshotel

Denne restaurerede villa fra 1914 i udkanten af Grunewald er designet ned til støvflæsserne af Karl Lagerfeld og er en luksusudflugt, som blot dødelige kun kan drømme om. Der er 12 suiter og 54 værelser med elegante marmorbadeværelser, limousine- og butlerservice og veluddannet personale til at skynde sig efter dig. R&R er også godt overdækket med en swimmingpool, en golfbane, tennisbaner og to restauranter (selvfølgelig med sommerspisning på græsplænen). Dette er et smukt sted i smukke omgivelser, men så eksklusivt, at det lige så godt kan være på en anden planet. Det er ikke desto mindre værd at tjekke internettet for tilbud.

Se mere eller book. 


Hotel de Rome

hotel de rome berlin

Dette palæ fra det 19. århundrede blev oprindeligt bygget til at huse hovedkvarteret for Dresdner Bank, men blev omdannet til et overdådigt hotel af Rocco Forte i 2006. På trods af al storheden er det unge personale imødekommende og venlige. Alle 146 værelser skubber smagens grænser med masser af poleret træ, marmor og fløjl. Den tidligere kælderhvælving huser en pool, spa og fuldt udstyret fitnessrum. Lobbyrestauranten, La Banca, har specialiseret sig i opskalere middelhavskøkken med udendørs spisning om sommeren; cocktails og mindre tallerkener er tilgængelige på tagterrassen eller operaretten, hvor der serveres high tea om eftermiddagen.


Mandala

mandala hotel berlin

Denne privatejede tilføjelse til Design Hotels-porteføljen er en oase af ro, luksus og smag. De 144 værelser og suiter, hvoraf de fleste vender ud mod en indre gårdhave, er perfekt designet til at maksimere lys og plads, dekoreret i varm hvid og beige, med komfortable minimalistiske møbler og tv. En lun sti gennem den japanske have på femte sal fører til Facil, en ultramoderne restaurant med to Michelin-stjerner. Qiu-loungen byder på en lettere menu, og spaen på tagterrassen, med vinduer fra ende til anden, har en spektakulær udsigt over byen. Reducerede priser er tilgængelige for længere ophold.


Das Stue

das stue berlin

Das Stue er det mest trendy medlem af Berlins luksushotelfamilie, og ligger i 1930’ernes Kongelige Danske Ambassade, restaureret til sin tidligere pragt af den spanske designer Patricia Urquiola. Der er en lang række grunde til at bo på dette designhotel, herunder en perlehvid spa, værelser med udsigt over Tiergarten og det originale tre-etagers bibliotek. Den centrale beliggenhed betyder, at det er en kort gåtur fra de fleste af Berlins store seværdigheder. Nogle værelser har udsigt over Berlin Zoo, med en kikkert til nærbillede af dine firbenede naboer.


 

Tidligere artikelBedste hoteller Marmaris, Tyrkiet
Næste artikelKreta 7 dage for kun 1.549 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her