Split, Kroatien

Split, Kroatien. Er foretrukket rejsemål for mange Danske turister hver eneste år. Split byder på alt fra fantastiske strande til pulserende byliv.

Et ferie ophold i Split er derfor det rette valg for mange rejselystne. Vi har samlet vores bud på de bedste hoteller i Split herunder.


Le Meridien Lav

Le Meridien Lav, Split

Le Meridien Lav er et elegant luksushotel med en rolig beliggenhed ved havet lige syd for Split. Hotellet tilbyder god service, og du kan vælge mellem flere barer og restauranter. Fra den dejlige infinitypool har du en smuk udsigt over havet, og du kan vælge imellem at dase ved poolen eller læse en god bog i skyggen af pinjetræerne.

Foretrækker du en dag på stranden, kan du bestille en forfriskende drink direkte fra liggestolen. Hotellet har også en spaafdeling, hvor du kan nyde en velgørende skønhedsbehandling. Se mere.


Radisson Blu Resort & Spa Split

Radisson Blu Resort & Spa Split
Stilfuldt og elegant hotel i minimalistisk stil med skøn udsigt over Adriaterhavet. Til centrum af Split er der ca. 3 km, og du kommer let dertil med lokalbus eller taxa.
Hotellet har et dejligt poolområde med terrasse, og nede ved havet findes liggestole og parasoller, bar og VIP-område samt massage. Radisson Blu Resort & Spa Split har også flere restauranter og barer samt en spaafdeling med sauna, dampbad, boblebad og en opvarmet pool.

Tidligere artikelStrandklubber I Miami
Næste artikelBedste budget hoteller i Milano 2022

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her