Sveriges hovedstad Stockholm har meget at byde på – fantastiske seværdigheder, gastronomiske lækkerier og en afslappet livsstil. Med snesevis af kanaler og vandveje kan du også se, hvorfor det ofte kaldes Nordens Venedig. Gå eller cykl din vej rundt i denne by med laguner – og glem ikke at stoppe for fika, den svenske tradition med eftermiddagskaffe og kage med vennerne.

Alt i alt er det et sted med høj livskvalitet, og det afspejles i dens stilfulde bolig. Læs videre for at opdage de bedste luksus- og femstjernede hoteller i Stockholm.


Ett Hem

Ett Hem Stockholm

Ett Hem, der betyder “et hjem” på svensk, lever op til sit navn. Det er et kunst- og håndværksrækkehus fra 1910, der er redesignet af ejeren, Jeanette Mix, og indretningsarkitekten Ilse Crawford. Med plys, komfortable møbler og eklektisk indretning er Ett Hem selve billedet på svensk gæstfrihed.

Atmosfæren er imødekommende og afslappet; du inviteres til at spise, hvor du vil, tage hunden en tur og føle dig hjemme.


Grand Hotel

Grand Hotel Stockholm

Det storslåede og mest centrale af alle hoteller i Stockholm, det storslåede Grand Hotel lever op til sit navn. Blot et par minutters gang fra forskellige museer og Gamla Stan byder værelserne her på nogle af de fineste udsigter over byen. Det har en luksuriøs tiltrækningskraft og fremviser overdådige værelser, såsom Sal of Mirrors, og endda en udsmykket frokoststue.

Michelin-restauranterne serverer gastronomiske lækkerier, høflighed af den berømte svenske kok Mathias Dahlgren. For ultimativ luksus, vælg Princess Lilian Suite, som inkluderer et bibliotek og privat biograf! Dette femstjernede hotel i Stockholm har fortjent hver eneste ros.


The Winery Hotel

The Winery Hotel stockholm

På denne urbane vingård og boutiquehotel kan du slappe af i komfort med udsigten over vandet fra hvert soveværelse og nyde en svømmetur i poolen på taget. Du kan også følge vinfremstillingsprocessen fra tønde til flaske.

Med sin industrielle belysning, polerede betongulve og nøgne murstensvægge er interiøret mere downtown New York end de toscanske bakker.


Stallmästaregården Hotel

Stallmästaregården Hotel

Centralt, men alligevel afsidesliggende, ligger Stallmästaregården Hotel ved Brunnsviken-søen i Royal National City Park og har nem adgang til byens restauranter, butikker og attraktioner. Dens utrolige udsigt er blevet nydt siden 1600-tallet.

Nu sidder de originale malede vægmalerier, træbjælker og glitrende lysekroner ved siden af bløde senge, moderne belysning og hyggelige fløjlssofaer.

Tidligere artikelStrandklubber I Marbella
Næste artikelStrandklubber I Miami

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her