Marmaris, Tyrkiet

De bedste hoteller og overnatningsteder i Marmaris, Tyrkiet. Vi har samlet en bred vifte af de mest eftertragtede 3-stjernet, 4-stjernet, 5-stjernet og familievenlige hoteller. Alt fra budget, standard til alt inklusive luksushoteller.

Marmaris er en kystby, en havneby og et turistmål på den sydvestlige middelhavskyst i Tyrkiet i Mugla-provinsen. Marmaris deler Middelhavet og Det Ægæiske Hav sammen med en lang og smal halvø.

Marmaris er en af Tyrkiets mest populære feriebyer og største feriesteder på den Ægæiske kyst. Med sine omgivelser, lange kyststrækninger, enestående landskab af fyrretræsklædte bakker, isolerede bugter og vige, vidunderlige strande, gamle byer, lystbådehavne og alle slags attraktioner; Marmaris byder velkommen til omkring 400.000 mennesker i sommersæsonen.

Hvordan er Marmaris?

Marmaris er et dejligt feriested, hvor der er mulighed for svømning i de afsondrede bugter såvel som foran hotellerne i byens centrum. Havet er altid krystalklart. Marmaris har en lang strækning af gyldne fine sandstrande, små bugter, bugter og øer. Marmaris har 300 solskinsdage i løbet af året.


Green Nature Diamond Hotel

Green Nature Diamond Hotel Marmaris

Det 5-stjernede Golden Rock Beach Hotel kommer med en bred vifte af faciliteter, herunder gratis Wi-Fi, gratis parkering, 24-timers reception, valutaveksling, bagageopbevaring, daglig rengøring, roomservice og flersproget personale til dig og din familie.

Green Nature Diamond har en stor udendørs swimmingpool med et rummeligt område, hvor du komfortabelt kan læne dig tilbage på liggestolene og nyde solen under parasollerne.

Hotellet har et spa- og wellnesscenter, hvor gæsterne kan nyde en forkælelsesoplevelse samt adgang til saunaen og det tyrkiske bad. Du kan også prøve dig frem til forskellige fritidsaktiviteter såsom ridning, sejlads, dykning og cykling.


Golden Rock Beach Hotel

Golden Rock Beach Hotel Marmaris

Golden Rock Hotel er ideelt for par og familier, der sætter pris på en afslappende atmosfære. Dens fantastiske beliggenhed på stranden i Marmaris betyder, at du kun er få skridt væk fra en smuk strand og nemt kan udforske området. Værelserne er rummelige og luksuriøse.

Andre højdepunkter omfatter en børneklub og en spa med adskillige forkælelser at vælge imellem.


Elite World Marmaris

Elite World Hotel Marmaris

Elite World Marmaris Hotel kan prale af sin egen private strand og er et etablissement kun for voksne beliggende i Icmeler. Dette hotel er ideelt for par og venner og tilbyder 4-stjernet service med en bekvem beliggenhed. Faciliteterne på hotellet omfatter to restauranter, butikker på stedet, sauna og hammam. Der tilbydes gratis strandhåndklæder, parasoller og liggestole.

Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet. Du kan nyde forskellige aktiviteter, herunder vandsport, vandreture og gode shoppingmuligheder i lokalområdet. Hotellet ligger mindre end fem miles fra centrum af Marmaris, hvor du finder fremragende natteliv og masser at se og gøre.

Tidligere artikelBostonia Village, Korfu
Næste artikelBedste Hoteller I Berlin

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her