OKU Kos

Kos er en græsk ø i det Ægæiske Hav på ca. 295 km² med ca. 30.000 indbyggere, hvoraf de fleste bor i og omkring byen Kos. Øen er med i øgruppen Dodekaneserne. Øen kendes fra den græske oldtid for at have huset Hippokrates.

Kos er en foretrukken ferie destination for Danskere, hvert år rejser flere tusinde Danskere til Kos for a nyde de varme himmelstrøg og de krystalklare Ægæiske hav.

Vi har samlet de fem bedste Spies hoteller herunder.


Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa er et pænt hotel ved stranden opbygget som en lille ferieby med små bungalower beliggende spredt på et grønt område. Hotellet ligger uden for Kos by og har et dejligt poolområde med børnepool, liggestole og parasoller.
Hotellet har to barer samt en restaurant, hvor du kan få en god start på dagen med en herlig morgenmadsbuffet.

Kunne du tænke dig en ekstra bekvem ferie, kan du tilkøbe All Inclusive sammen med rejsen.


Kipriotis Village

Kipriotis Village
Kipriotis Village er et stort All Inclusive-hotel med en god beliggenhed lige ved Psalidi-stranden uden for Kos by. Hotellet består af flere bygninger, der ligger spredt i en stor have. Her er mange aktiviteter for hele familien, og for at I skal få en så nem og bekvem ferie som muligt, indgår All Inclusive i rejsens pris.

Kipriotis Village har flere poolområder med noget for enhver smag, bl.a. er her et piratskib og et olympisk bassin. Desuden arrangerer hotellets personale aktiviteter i dagtimerne og underholdning om aftenen.


OKU Kos

OKU Kos

Boutiquehotellet OKU Kos er velegnet til dig, der sætter pris på høj komfort og lækkert design i afslappede omgivelser. OKU Kos har et indbydende poolområde og ligger direkte på stranden uden for Marmari. Stranden er kendt som en af øens bedste, og her ligger også hotellets beach club, hvor du kan slappe af og nyde ferien.

Hotellets taverna serverer traditionel mad med et moderne præg og er også åben for lokalbefolkningen. Morgenmadsbuffet indgår hver dag for hotellets gæster. I hotellets topmoderne motionsrum kan du træne på egen hånd eller deltage i holdundervisning. Der er også mulighed for at bestille privat yogaundervisning eller tid med en personlig træner. Hotellet har desuden en hamam.


Mitsis Summer Palace Beach Hotel

Mitsis Summer Palace Beach Hotel

Mitsis Summer Palace Beach Hotel er et luksuriøst og moderne All Inclusive-hotel velegnet til dig, der stiller høje krav til service og komfort. Hotellet har flere barer og restauranter med velsmagende mad, og alle har panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en lille skråning ved stranden i Kardamena, hvor der også er gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

LABRANDA Marine Aquapark Resort

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Labranda Marine Aquapark Resort, ligger ved stranden, 4,5 km fra Askleplon Kos, 5 km fra Tigaki centrum, 6 km fra Kos by, samt 6,5 km fra en Marina.

Faciliteter inkluderer restaurant, bar, swimming pool, legeplads, motionsrum, spa (mod betaling), WiFi-internet adgang, Internethjørne, parkering og 24-timers reception.

 

Tidligere artikel7 dage Enorme Eanthia Beach, Kreta 1.197 kr
Næste artikel7 dage Puerto del Carmen 2.042 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her