Mallorca

Hver år rejser mange tusinde til Mallorca for at holde ferie under varme himmelstrøg. Mallorca kan besøges hele året rundt, men flest vælger dog at rejse til Mallorca mellem April og September.

Mallorca har ca. 947.000 indbyggere, hvor omkring halvdelen bor i Palma. Vi får tit spørgsmålet, hvilket er det bedste hotel på Mallorca, det er meget svært at give et svar på. Men i denne guide har vi samlet de bedste Spies hoteller på Mallorca. Spies er stadig et af de rejseselskaber som sender flest Danskere til Mallorca hvert år. Se vores fem Spies favoritter herunder.


Sunprime Pollensa Bay, Alcudia

Sunprime Pollensa Bay, Alcudia

Den smukke Pollensabugt er stedet, hvor du finder Spies’ nyeste skud på stammen – det 14. hotel i rækken inden for voksenkonceptet Sunprime Hotels og vores andet Sunprime-hotel på Mallorca. Hotellet findes allerede i dag i vores udbud, men undergår i øjeblikket i øjeblikket en renovering og istandsættelse, så det kan åbne som et Sunprime i april 2022. Se mere her.


VIVA Cala Mesquida Resort & Spa, Cala Mesquida

VIVA Cala Mesquida Resort & Spa, Cala Mesquida
Family Garden-hotellet VIVA Cala Mesquida Resort & Spa ligger i et smukt og frodigt område ved en af Mallorcas bedste strande. Her kan hele familien slappe af i et roligt miljø i Cala Mesquida med fine vandrestier, og ligesom på vores øvrige Family Garden-hoteller er her mange aktiviteter for både børn og voksne. Her findes dejlige pools samt børneklubber for forskellige aldersgrupper, hvor både skandinavisk og internationalt personale finder på sjove aktiviteter sammen med børnene.

Til de voksne byder hotellet bl.a. på gode træningsmuligheder og shows. Hvis du ønsker en ekstra bekvem ferie, kan du tilkøbe All Inclusive og spise godt på hotellets forskellige temarestauranter. Se mere her.


Inturotel Esmeralda Park, Cala d’Or

Inturotel Esmeralda Park, Cala d'Or

Spies’ Family Garden-hotel Inturotel Esmeralda Park er et børnevenligt hotel med en god beliggenhed på Mallorcas østkyst. Her bor du i gåafstand fra Cala d’Or centrum og blot et stenkast fra den populære sandstrand.

Hotellet har et hyggeligt poolområde samt restauranter og et motionsrum og tilbyder aktiviteter for hotellets yngste gæster. Se mere her.


Ponent Mar, Palma Nova

Ponent Mar, Palma Nova

Ponent Mar er et populært, fredeligt og børnevenligt lejlighedshotel med en flot beliggenhed på en klippe ved havet. Hotellet har flere restauranter og barer samt en stor solterrasse med pool, børnepool og liggestole.

På øverste etage findes også et poolområde med skøn udsigt, der er forbeholdt voksne gæster. Hotellet har desuden et motionsrum og en lækker spaafdeling med opvarmet indendørspool, sauna og dampbad. Fra Ponent Mar er der gåafstand til både centrum og den fine strand i Palma Nova. Se mere her.


Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa er et dejligt hotel med en god beliggenhed ved stranden i Cala d’Or. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene har flot udsigt over havet, samt en bar og poolbar.

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa er velegnet til dig, der rejser uden børn og gerne vil bo i en hyggelig atmosfære, i gåafstand til shoppingmuligheder og restauranter. Se mere her.

Tidligere artikel8 dage på Mallorca 1.595 kr
Næste artikelKreta 7 dage for 1.245 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her