Christakis Studios, Skiathos

Christakis Studios – se mere hos Spies

Christakis Studios er et enkelt og familiedrevet lejlighedshotel, der ligger i det lille område Troulos uden for Skiathos by. Hotellet har en populær sportsbar/taverne og et dejligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Troulos-stranden, der er en af øens mest børnevenlige strande. I nærheden af hotellet ligger der lokale tavernaer, og vil du gerne have et større udbud af restauranter og forlystelsesliv, kommer du nemt med lokalbussen til Skiathos by.

Internet
Wi-fi overalt på hotellet indgår
Internetforbindelsen varierer i hastighed i lejlighederne.

Øvrigt
Parkering indgår på hotelområdet (begrænset antal pladser)
Bygget 1988
Renoveret 2011
3 bygning/er
3 etage/r i hovedbygningen og 1 etage i sidebygningen
15 værelser/lejligheder
Reception i baren
Vaskeriservice mod betaling

Vores service på rejsemålet
I Spies-appen kan du finde information om dit rejsemål og andre nyttige oplysninger. I ferien kan du desuden kontakte os på vores servicetelefon døgnet rundt samt på sms og mail kl. 8-20, hvis du vil have tips og gode råd eller information om udflugter og lejebiler.

Safe Travel
Driften af hotellerne samt visse faciliteter kan være tilpasset gældende COVID-19-restriktioner. Tilpasningen sker på baggrund af instrukser fra de lokale myndigheder og for at gøre dit ophold på hotellet så trygt som muligt. Dette kan for eksempel betyde, at buffetmåltider i stedet serveres som tallerkenanretninger eller retter fra menu, og at faciliteter som pool, spaafdeling, spabehandlinger, motionsrum, børneklub, børneaktiviteter m.m. kan være begrænsede eller lukkede i visse tidsrum.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

  • Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
  • Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
  • Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
  • Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 3.

Tidligere artikelSkiathos Palace, Grækenland
Næste artikelVilla Alexis, Skiathos

1 KOMMENTAR

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her