Epsilon Rhodos

Se mere eller book her.

Epsilon har en god beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder – alt der kan bidrage til en skøn ferie.


Faciliteter
  • Til strand:0 m
  • Til centrum:2,3 km
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • Internet på værelset

Mere information
Hotel Epsilon ligger i rolige omgivelser lige ved den dejlige Faliraki-strand. I nærheden findes et centrum med butikker, restauranter og forlystelser. Rhodos by ligger ca. 14 km nord for hotellet, og der afgår lokalbusser i nærheden af Hotel Epsilon.

Poolområde nær stranden
Et lille poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Nær hotellet ligger den kendte Faliraki-strand. Her findes solstole og parasoller mod betaling.

Mad og drikke
Om morgenen kan du vælge at spise morgenmad på buffetrestauranten Ammades eller i strandrestauranten. Frokost og middag serveres som a la carte-menu i Ammades. Efter middag kan du nyde en skøn drink i den hyggelige strandbar.

Sport og træning
På Epsilon er der et fitnessrum med meget udstyr for dig, som elsker at træne (lukket om søndagen). Der tilbydes også gratis træningshold. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Måltider
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:
Morgenmad

 

Tidligere artikelSt James’s, Rhodos
Næste artikelAfbudsrejse fund 21/4

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her