Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

SE MERE & BOOK HER.

Selections hotellet Gouves Waterpark Holiday Resort er et stort og dejligt All Inclusive hotel beliggende få minutters gang fra den dejlige sandstrand i Gouves. Som navnet antyder, er Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort det perfekte valg, hvis du eller dine børn er glad for vandrutsjebaner!

Til børnene holder Sparky Kids Club åben i juli og august, og her byder de dansktalende guider på sjove ferieaktiviteter for store og små. Her er et dejligt poolområde med swimmingpools og et separat vandland med 6 sjove vandrutsjebaner. Foretrækker du stranden, ligger den kun 150 m herfra. Hotellets 400 værelser ligger spredt i forskellige værelser på hotellets område, og de største værelser kan rumme op til 4 personer. Værelserne er komfortable og har alle enten balkon eller terrasse.

Alle måltider serveres fra buffet, hvor du bl.a. kan nyde traditionelle græske retter. Gouves Waterpark Holiday Resort er oplagt for børnefamilier, der gerne vil have gode faciliteter for både børn og voksne samt nyde godt af All Inclusive programmet, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.

  •  Sparky Kids Club i juli og august 2021
  •  Adskillige swimmingpools til timevis af sjov i vandet
  •  Nyd All Inclusive buffeter
  •  Mulighed for à la carte-spisning
  •  Hele familien kan hygge sig
  •  Suite med fælles pool (til gæster fra 5 år)

Tilføj kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here