Rejs med Atlantis til Hurghada i Egypten + All Inclusiv

Egypten | Hurghada | Hurghada By | MinaMark Beach Resort

Standard rum for 2 personer | Søndag den 05. Juni 2022 | Prisen er pr. Person

Om Hotellet

MinaMark Beach Resort er et enkelt men godt All Inclusive-hotel i turistklassen, som ligger lige ud til Rødehavet i hjertet af Hurghada. Det er et oplagt valg for børnefamilien.

Restauranter

I hotellets hovedrestaurant kan du hver dag nyde hovedmåltiderne. Her serveres både lokale og internationale retter som buffet. Hotellet har tre a la carte-restauranter med retter fra hhv. Italien, Libanon og alt godt fra havet. De to første kan du besøge én gang pr. ophold mod reservation, mens fiskerestauranten ikke er en del af All Inclusive-konceptet.

Bemærk venligst, at udvalget af a la carte-restauranter og deres åbningsdage kan variere fra sæson til sæson, og at det ikke altid kan garanteres, at samtlige a la carte-restauranter er åbne og tilgængelige på alle dage i løbet af opholdet.

Pool og strand

Poolområdet rummer en temperaturkontrolleret pool og en børnepool.

Foruden dette ligger MinaMark direkte ud til en privat sandstrand, hvor du tage en dukkert eller blot slappe af i en solstol under en parasol med en kold forfriskning fra strandbaren.

Ved stranden serveres kolde forfriskninger og snacks, ligeså i hotellets Moonlight Bar.

Faciliteter og aktiviteter

Forkæl dig selv i hotellets spaafdeling med en tur i sauna, jacuzzi, tyrkisk bad eller dampbad. Bemærk at disse faciliteter kræver betaling. Der er desuden et lille fitness-lokale.

Familiens yngste kan boltre sig på legepladsen eller deltage i en række aktiviteter, som hotellets animationsteam arrangerer. Animationsteamet sørger desuden for underholdning dagen igennem for alle gæster.

Der er wifi uden tillæg i lobby, og kvaliteten af forbindelsen kan være svingende. Ønsker du en mere stabil og hurtigere forbindelse, anbefaler vi at købe et lokalt datakort.

Pension

Opholdet på MinaMark Beach Resort er med All Inclusive. Ved ankomst til hotellet modtager du en detaljeret beskrivelse af All Inclusive-konceptet.

Værelser

Hotellet råder over 299 værelser, alle med udsigt enten mod havet, poolen, haven eller byen. Alle værelser har altan/terrasse bortset fra familieværelserne. Værelserne er holdt i et simpelt og klassisk design med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, air condition, wifi (mod tillæg), tv og minibar (mod tillæg). På badeværelset finder du bad, toilet og hårtørrer.

Superiorværelse har delvis havudsigt. Værelset har plads til 2 voksne + 2 børn, men der er kun plads til én ekstra opredning. Vi anbefaler derfor højst 2 voksne og 1 barn (på en ekstra opredning).

Deluxeværelse er med udsigt over pool eller poolområdet. Her er plads til 2 voksne + 2 børn på en ekstra opredning på foldeseng.

Familieværelse er uden balkon. Værelserne vender ud mod gaden. Her er plads til 2 voksne + 2 børn på en ekstra opredning på foldeseng.

Beliggenhed

Hotellet er ligger midt i Hurghada. og er placeret ca. 10 km fra Lufthavnen.

Andet

MinaMark ligger i hjertet af Hurghada med restauranter og butikker som nærmeste naboer. Der må derfor påregnes nogen støj. Hotellet er af ældre dato, og slidtage må derfor påregnes.

Tidligere artikelSunny Beach fra Kun kr. 1.092,-
Næste artikelChania den 11. Juni 2022​ kr. 1.099,-

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her