Bella Vista Hotel & Resort

Rejs med Atlantis til Hurghada den 19. Juni 2022

Egypten | Hurghada | Hurghada by | Bella Vista Hotel & Resort

Bella Vista Hotel & Resort
3/5

Bella Vista Hotel & Resort

Om hotellet

Bella Vista Hotel & Resort giver god valuta for pengene og skønne bademuligheder i hjertet af Hurghada. Resortet har i mange år har været en favorit blandt skandinaviske feriegæster, og det er ikke uden grund. Selv om hotellet har en del år på bagen, er det pænt og velholdt, og atmosfæren er varm og familiær. Her føler man sig omgående godt tilpas.

Hotellet ligger i bydelen Sekkala i hjertet af Hurghada, så du har restauranter, caféer og shoppemuligheder lige uden for hoveddøren. Samtidig er hotelområdet godt indrettet, så du ikke er generet af gadetrafikken, når du slapper af ved poolen eller på stranden. Hotellet har sin egen lille marina, og på området er der desuden en mindre legeplads samt et mindre motionsrum. Du har mulighed for at spille bordtennis, billard og bordfodbold.

Strand & pool

På Bella Vista Resort har to forskellige sandstrande at vælge mellem: Et mindre strandstykke, hvor der er stille og ikke foregår nogen aktiviteter, og et større strandstykke, hvor du eksempelvis kan spille beach volleyball eller prøve forskellige former for vandsport. Hotellets pool rummer en afskærmet børnepool, og poolen er opvarmet i vintermånederne.

Værelserne

Alle værelser har eget badeværelse, tv, air condition, telefon og minibar (mod betaling).

Der findes to forskellige værelsestyper: standardværelse og familieværelse. Se værelsesinformation under de enkelte værelsestyper ved booking.

Måltider

Dit ophold på Bella Vista Resort er med morgenmad, og du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

All Inclusive-programmet indeholder: Helpension, sodavand/vand og lokale alkoholiske drikke. Desuden alm. kaffe/te. Drikkevarer serveres altid skænket op og kun en ad gangen. Ved ankomsten får du et detaljeret All Inclusive-program.

Beliggenhed

Bella Vista Resort ligger i centrum af Hurghada og ca. 15 km fra lufthavnen. Transfertiden fra lufthavnen er ca. 30 minutter afhængigt af transferbussens rute.

Tidligere artikelLejligheder Ilion Beach kun kr. 1.618,-
Næste artikelSharm el Sheikh kr. 3.499,-

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her