Kreta i 7 dage for kun 1.245 kr. Inklusiv fly og hotel. Overnatning på det flotte Ilion Beach – se mere her.

Villages Lejligheder Ilion Beach har en dejlig beliggenhed tæt på strand og centrum. Den private strand ligger blot ca. 100 m. herfra, så du kan hurtigt komme ned og nyde en dag i solen og bade i det lækre blå hav. I løbet af dagen kan du købe kolde forfriskninger i strandbaren. Vil du shoppe rundt i diverse butikker eller spise på en af de lækre restauranter, så ligger centrum i gåafstand herfra.

Lejligheder Ilion Beach har et dejligt poolområde med liggestole, så du kan slappe af i solen, mens børnene kan boltre sig i poolen. Lejlighederne er med plads til op til 6 personer, som alle er lyse og moderne indrettet, med køkken og balkon. Da opholdet er uden forplejning har du mulighed for at tilberede lette retter i lejligheden eller du kan tage ud og smage på de græske specialiteter. Vi anbefaler lejligheder Ilion Beach til alle, som gerne vil bo tæt på strand og centrum, på deres ferie på Vestkreta.


Når du rejser til Kreta i Grækenland, er du næsten sikret en solrig ferie, idet Kreta har ca. 300 solskinsdage om året og er dermed et af vores mest solrige rejsemål. Kreta emmer af fortidens fortællinger, og din ferie på øen byder på et væld af skønne naturoplevelser.

Kreta er den største og samtidig sydligst beliggende ø i det græske øhav, som også omfatter ferieklassikeren Rhodos og den græske perle Zakynthos.

På din rejse til Kreta kan du opleve øens varierende klima, som giver dig mulighed for at opleve alt fra smukke, palmeklædte strande til fascinerende bjerglandskaber, hvor sneen kan anes på toppen – og en ferie på Kreta byder derfor på naturoplevelser for en hver smag.

Tidligere artikelBedste Spies Hoteller På Mallorca
Næste artikel7 dage Enorme Eanthia Beach, Kreta 1.197 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her