Rhodes Bay Hotel & Spa

Ferie på Rhodos i de mest luksuriøs hoteller som Tui har at byde på lige nu. Fra fra kun 2.134 kr. pr person inkl. fly og hotel. Vi har samlet det bedste herunder.


Rhodes Bay Hotel & Spa – 5.323 kr

Rhodes Bay Hotel & Spa

Rhodes Bay Hotel & Spa i Ixia ligger nær stranden og har et af Rhodos største spa-anlæg. Nærheden til Rhodos by er en anden fordel ved hotellet.

Du går gennem en tunnel fra hotellet til Ixias strand. På stranden indgår solsenge, og bliver du sulten eller tørstig, kan du bestille noget fra poolbaren.


Atrium Prestige Thalasso Spa Resort – 5.637 kr

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort Rhodos

På femstjernede Atrium Prestige Thalasso Spa Resort i Plimmiri bor du i naturskønne omgivelser ved havet. Her er det mest du kan forestille dig til en afslappende ferie. Hotellet har et stort spa med mange forskellige behandlinger at vælge mellem. der er også gym, tennis og pool samt flere restauranter og barer. Alle værelser har havudsigt.


Kalithea Horizon Royal – 4.735 kr.

Kalithea Horizon Royal, Rhodos

Kalithea Horizon Royal er et stort hotel med høj standard og mange tilfredse kunder. Hotellet er højt beliggende med udsigt over det Ægæiske Hav. Hotellet har en lille vandpark, og den lille by Kallithea ligger inden for gåafstand.


Lejligheder Palmasol – 2.137 kr

Lejligheder Palmasol Rhodos

Lejlighedshotellet Palmasol ligger ved Ialyssosbugten i den sydvestlige del af populære Ixia. Hotellets ejer Kostas driver hotellet i klassisk græsk stil, og her er en afslappende og behagelig atmosfære.

Tidligere artikelSide i 7 dage inkl. fly og hotel 698 kr
Næste artikelTyrkiet i 7 dage kun 1.495 kr inkl. fly, hotel og all inclusive

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her