Lejligheder Enorme Eanthia Beach

Rejs med Sunweb til Chania den 11. Juni 2022

Grækenland | Kreta | Chania - Gerani | Lejligheder Enorme Eathia Beach

Lejligheder Enorme Eanthia Beach

Lejligheder Enorme Eanthia Beach

Lejligheder Enorme Eanthia Beach ligger i fredelige Gerani, ca. 16 km fra centrum af den charmerende havneby Chania. Lejligheder Enorme Eanthia Beach er et af Sunwebs Villages indkvarteringer, og har en fantastisk beliggenhed lige ned til en dejlig sandstrand. Lejlighederne er derfor et godt valg til dig, som søger en afslappende badeferie. Bryder du dig ikke om sand mellem tæerne, er her en stor solterrasse med solsenge og en dejlig udsigt over havet. Til lejlighederne hører også et poolområde med swimmingpool og børnepool.

På Enorme Eanthia Beach bor du i pæne, moderne lejligheder, som alle er renoveret i 2017.

Alle lejlighederne er indrettet med et lille tekøkken, så du har mulighed for at lave dig en kop kaffe eller et let måltid mad.

De største af lejlighederne kan rumme op til 4 personer.

Enorme Eanthia Beach har sin egen hyggelige taverna, hvor du kan nyde godt at den græske kogekunst og udsigten over Middelhavet.

Søger du et større udvalg af restauranter, kan du nemt tage den lokale bus til centrum af Platanias eller Chania. Vi anbefaler Enorme Eanthia Beach til både familier og par, som vil nyde ferien i fredelige omgivelser ved stranden.

Tidligere artikelHurghada All Inclusiv kr. 2.499,-
Næste artikelRejs med Sunweb til Alanya med All Inclusiv for kun kr. 2.111,-

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her