Falcon Naama Star Hotel

Rejs med ATLANTIS til Sharm el Sheikh den 26. Juni 2022

Egypten | Sharm El Sheikh | Naama Bay | Falcon Naama Star Hotel

Falcon Naama Star Hotel

Falcon Naama Star Hotel

2.5/5

Om hotellet

Falcon Naama Star er et udemærket turistklassehotel med en perfekt beliggenhed i hjertet af Namaa Bay. Her er du tæt på den lange sandstrand, den populære strandpromenade og ikke mindst byens handelsgader, hvor du finder caféer, restauranter og butikker.

Restauranter

Under dit ophold kan du nyde dagens tre måltider på hotellets hovedrestaurant. Her serveres måltiderne morgen, middag og aften i buffetanretning. Aftensmaden skifter tema hver aften, så to dage ikke er ens.

I løbet af dagen kan du nyde en drink i en af hotellets to barer, som du finder i lobbyen og ved poolen. Der er også rig mulighed for at tage ud at spise på en af de mange gode restauranter, som ligger i gåafstand fra hotellet.

Pool og strand

Hotellets hjerte og samlingspunkt er den store pool. Her kan du slappe af på liggestole med tilhørende parasoller, eller du kan løsne musklerne op i poolens jacuzzi. Tæt ved hovedpoolen finder du børnepoolen, hvor de mindste kan lege.

Kun 7-8 minutters gang fra hotellet finder du en dejlig sandstrand, hvor du kan nyde det klare, blå hav.

Faciliteter

Både morgen og aften vil der være aktiviteter for alle aldre, når animationsteamet underholder med leg og sport. Det hele bliver akkompagneret af tonerne fra husets DJ, som sørger for en god stemning.

Under dit ophold kan du også opleve et live folklore-show, som bliver opført to gange om ugen.

Ønskes der andre aktiviteter, kan hotellet bl.a. byde på en spa, shisha-cafe, Bemærk at flere aktiviteter er mod betaling.

Der er wifi uden beregning i lobbyen. Bemærk dog, at kvaliteten af wifi-forbindelsen er meget svingende. Ønsker du en stabil og hurtig forbindelse, anbefaler vi, at du køber et lokalt datakort.

Pension

Dit ophold på Falcon Naama Star Hotel er med morgenmad. Du kan tilkøbe All Inclusive.

All Inclusive-programmet indeholder: Helpension, sodavand/vand og lokale alkoholiske drikke i glas, snacks samt alm. kaffe/te. Drikkevarer serveres altid skænket op og kun en ad gangen. Udvalget af mad og drikke er basalt og afspejler hotellets klassifikation. Ved ankomst på hotellet modtages automatisk en udførlig oversigt over hele All Inclusive-konceptet.

Værelser

Falcon Naama Star råder over 187 værelser, fordelt på 34 værelser med pool-udsigt og 153 standardværelser.

Værelserne har en enkel indretning, hvor du finder alt det basale til at hyggeligt ophold.
På alle værelserne finder du aircondition, en dobbeltseng – eller to enkeltsenge, satellit-tv, telefon, minibar, værdiskab, lille siddeområde, privat balkon, terrasse eller panoramavinduer samt et privat badeværelse. Badeværelserne er alle med toilet, bruser, toiletartikler, spejl og hårtørrer.

Beliggenhed

Med en placering i hjertet af Naama Bay og kun 7 km fra Den Gamle By ligger Falcon Naama Bay ideelt til at udforske byen. Med en kort køretur på 12 km kommer du hurtigt til og fra lufthavnen.

Bemærk, taxier  må ikke køre ind i det centrale Naama Bay, og som gæst på Falcon Naama Star vil du blive sat af 250 m væk ved hovedvejen Peace Road. Vores lufthavnstransfer og pick-ups til udflugter mv. må gerne køre ind.

Tidligere artikelHurghade med All inclusive kr. 2.229,-

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her