Skiathos Palace

Skiathos Palace – Se mere hos Spies

Skiathos Palace, som er et af Skiathos’ mest populære hoteller, ligger på en bakke med skøn udsigt over havet. Hotellet er delvist renoveret, og de dele, der ikke er renoveret, har bevaret 70’ernes retrostil. I kort gåafstand fra hotellet findes nogle af Skiathos’ absolut bedste strande. Vil du besøge Skiathos by, går der en båd dertil fra Koukounaries-stranden.

Internet
Wi-fi overalt på hotellet indgår
Wi-fi på værelset indgår

Øvrigt
Parkering indgår på hotelområdet (begrænset antal pladser)
Bygget 1972
Renoveret 2010 (fællesområder) og 2018-21 (værelserne)
2 bygning/er
3 etage/r
258 værelser/lejligheder
Reception
Bagageopbevaring
Vaskeriservice mod betaling

Spies service på rejsemålet
I Spies-appen kan du finde information om dit rejsemål og andre nyttige oplysninger. I ferien kan du desuden kontakte os på vores servicetelefon døgnet rundt samt på sms og mail kl. 8-20, hvis du vil have tips og gode råd eller information om udflugter og lejebiler.

Safe Travel
Driften af hotellerne samt visse faciliteter kan være tilpasset gældende COVID-19-restriktioner. Tilpasningen sker på baggrund af instrukser fra de lokale myndigheder og for at gøre dit ophold på hotellet så trygt som muligt. Dette kan for eksempel betyde, at buffetmåltider i stedet serveres som tallerkenanretninger eller retter fra menu, og at faciliteter som pool, spaafdeling, spabehandlinger, motionsrum, børneklub, børneaktiviteter m.m. kan være begrænsede eller lukkede i visse tidsrum.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 5.

Tidligere artikelBedste All Inclusive Hoteller Mallorca
Næste artikelChristakis Studios, Skiathos

1 KOMMENTAR

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her