Purobeach Barcelona

Purobeach Barcelona

Purobeach Barcelona

Purobeach Barcelona tilbyder dig at tage et hvil fra byens hektiske travlhed. Tilbring dagen ved poolen på en behagelig solseng og slap af med en behandling i spaen, mens du lytter til den bedste Puro-musik fra vores fastboende DJ’s. Tag en forfriskende dukkert i poolen, eller oplev vores M3 køkkenkoncept med indflydelse fra Miami, Marrakech og Melbourne, designet til at tilfredsstille alle kunders ganer.

Hilton Diagonal Mar Barcelona er hjemsted for Purobeach Barcelona – en urban oase, hvor dag og nat mødes af lykke og en autentisk verden af sensationer. Det er blevet kåret som en af de bedste strandklubber i verden af Conde Nast Traveler.


Go beach club

Go Beach Club Barcelona

Med i alt fire etager med 3700 m² fordelt på forskellige rum, Go! Beach Club er det perfekte sted til afholdelse af alle slags fester, med lokaler, der passer til dine firmaarrangementer.
Mange af dets kunder har beskrevet det som et sted med en fantastisk udsigt og udbredelse, hvor du kan sammensætte en dagsorden for en hel dag, og dermed nyde om morgenen at gå i poolen for at solbade, bade eller slappe af i hængekøjerne, balinesisk og sofaer. Om eftermiddagen kan du reservere bord og nyde restauranten, og om natten vil du ikke kunne gå glip af de utrolige organiserede fester, som samler byens bedste DJs.
Tidligere artikelAlt du behøver at vide om All Inclusive
Næste artikelStrandklubber I Magaluf

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her