Nikki Beach Miami

Baia Beach Club

Baia Beach Club Miami

Baia Beach Club, en af de hotteste strandklubber i Miami, bringer den ubesværede sofistikering af internationalt kystliv til den nye og genskabte Mondrian South Beach. Inspireret af Middelhavets afslappede boheme-energi, afslappede chic og imødekommende multikulturelle ånd, er Baia Beach Club sin egen destination i verdensklasse.

Baia Beach Club samler forhøjede, autentiske mad- og drikkevarer. Udviklet med fokus på sundhed og lokale råvarekilder, repræsenterer menuerne i vores forskellige spisemuligheder et frisk bud på traditionelle middelhavsretter – ophøjet i tilgang og uformel attitude.


Joia Beach Club

Joia Beach Club

Joia Beach, en af de mest tropiske strandklubber i Miami, er en skjult restaurant ved vandet, og lounge ved siden af Jungle Island på Miamis Watson Island, er en sexet, sofistikeret destination. Restauranten med 150 siddepladser hvisker luksuriøs afslapning med sine afskallede lamper og lamper med palmeblade, strandudsigt med hvidt sand og vævede tipi-daybeds. Sporty gæster kan svømme, paddleboard og spille volleyball; både kan ankre offshore.

Tidligere artikelBedste hoteller i Stockholm
Næste artikelBedste Hoteller I Split, Kroatien

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her