Villa Alexis

Villa Alexis – se mere hos Spies

Villa Alexis er et af vores mest populære lejlighedshoteller på Skiathos med mange stamgæster. Hotellet ligger på en bakke med udsigt over Det Ægæiske Hav og har en blomstrende have samt et dejligt poolområde. Villa Alexis har også en restaurant og en bar, og kunne du tænke dig et større udbud, er der mange hyggelige restauranter i charmerende Skiathos by.

Internet
Wi-fi overalt på hotellet indgår
Wi-fi på værelset indgår

Øvrigt
Parkering indgår på hotelområdet (begrænset antal pladser)
Bygget 1989
Renoveret 2006 (poolområdet og 1-værelses lejligheder med terrasse og begrænset havudsigt)
3 bygning/er
2 etage/r
26 værelser/lejligheder
Elevator
Reception

Vores service på rejsemålet
I Spies-appen kan du finde information om dit rejsemål og andre nyttige oplysninger. I ferien kan du desuden kontakte os på vores servicetelefon døgnet rundt samt på sms og mail kl. 8-20, hvis du vil have tips og gode råd eller information om udflugter og lejebiler.

Safe Travel
Driften af hotellerne samt visse faciliteter kan være tilpasset gældende COVID-19-restriktioner. Tilpasningen sker på baggrund af instrukser fra de lokale myndigheder og for at gøre dit ophold på hotellet så trygt som muligt. Dette kan for eksempel betyde, at buffetmåltider i stedet serveres som tallerkenanretninger eller retter fra menu, og at faciliteter som pool, spaafdeling, spabehandlinger, motionsrum, børneklub, børneaktiviteter m.m. kan være begrænsede eller lukkede i visse tidsrum.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies’ klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 2,5.

Tidligere artikelChristakis Studios, Skiathos
Næste artikelHotel Goldcity, Alanya

1 KOMMENTAR

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her