Drift Beach Dubai

Dubai’s strandklubber har det hele, uanset om du er sol hungrende eller er ude efter højoktan glamour, der minder om den franske riviera, tilbagelænede, boho-chic steder, der sender deres gæster til Bali eller Ibiza.

White Beach Dubai

White Beach Dubai

Tilføjelse til den imponerende overflod af eksisterende strandklubber og hotelpools på Dubais Palm Jumeirah er WHITE Beach ved Atlantis The Palm. Det har en helt og aldeles rustik, boho-chic følelse, med en pyntet udendørs terrasse fyldt med hvidkalkede møbler, nautiske bløde møbler og ø-fauna, der fylder et træterrasse. Træhytter med plyssofaer langs infinity-poolen, omdrejningspunktet for denne Dubai-strandklub med liggestole i vandet og vidtrækkende udsigt over Palm Jumeirahs skyline. DJ’s roterer rundt med levende musikere og underholdning sammenflettet på deres travle dage – inklusive en lørdag og tirsdag for kvindernes dag. For lette anretninger, bestil ved poolen til din liggestol, for en mere gourmetmadoplevelse er der WHITE Restaurant, der tilbyder et imponerende udvalg af middelhavsretter.

Se mere – Atlantis.com/dubai/bars-and-nightlife/white-beach-club

Soulbeach Dubai

Soulbeach Dubai

Soulbeach Dubai ligger på den fredelige grund af Jebel Alis JA The Resort, langt væk fra de sædvanlige strandklubbers hotspots, og er den seneste tilføjelse til Dubais spirende strandklubscene. Det nye strandklubsted er ret imponerende, spækket med byder på en infinity-pool, indendørs og udendørs restaurant og lounge, Aperol-lounge, Estrella strandbar og et stort tagterrasse til begivenheder. Flere ligge- og solbadningsområder er også tilgængelige, fra et siddeområde med sækkestole til en 26 meter lang solseng. Kom aften, og stedet vil forvandle sig til en destination, der minder om Ibizas festhotspots med live DJ’s.

Se mere – Soulbeachdxb.com

Drift Beach Dubai

Drift Beach Dubai

Ved siden af den klassiske favorit One&Only Royal Mirage (det er få skridt fra Eauzone) ligger Dubais mest fotogene strandklub, DRIFT Beach Dubai. Designet til at transportere gæster til de elegante kyster i Sydfrankrig, er dette strandklubben at booke for dem, der søger et miljø kun for voksne – så meget desto bedre for at nyde bobler fra din luksuscabana. Beliggende på en kilometer privat strand, er der skyggefulde dagsenge, liggestole ved poolen og solbadningssteder på den gyldne strandfront, som kan sammenflettes med frokost på den innovative provencalske restaurant, for at runde en overbærende dag af.

Se mere – Driftbeachdubai.com

Tidligere artikelStrandklubber I Puerto Banus
Næste artikelStrandklubber Ibiza

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her