Bodrum Holiday Resort, Bodrum

Vi har samlet de bedste afrejse tilbud til Bodrum lige nu.


Tropicana Beach – 2.129 kr

Tropicana Beach, Bodrum

Tropicana Beach Lejligheder ligger i Gümbet og er ideelt for familier og par, som gerne vil bo i et forholdsvis roligt område i udkanten af byen med en dejlig udsigt over bugten og bjergne fra fællesfaciliteterne. De mange restauranter og barer i Gümbet ligger i gåafstand fra hotellet, dog uden at diskotekernes musik vil forstyrre nattesøvnen. Tropicana Beach Lejligheder er et lyst og rummeligt lejlighedshotel beliggende ved stranden i den ene ende af Gümbet.


Bodrum Holiday Resort – 3.099 kr

Bodrum Holiday Resort, Bodrum

Bodrum Holiday Resort er et lækkert 5-stjernet All Inclusive-hotel, som ligger smukt på en bakkeskråning med en pragtfuld udsigt over indsejlingen til Bodrum. Bodrum Holiday Resort er et stort og lækkert hotel, som er særligt velegnet til familier, der ønsker god plads, faciliteter til hele familien og ikke mindst All Inclusive.


Titanic Deluxe Bodrum – 8.294 kr

Titanic Deluxe Bodrum

Uanset om du rejser med eller uden børn, så danner Titanic Deluxe Bodrum på den tyrkiske vestkyst de perfekte rammer om en ferie i luksuriøse og naturskønne omgivelser. Her kan du nyde en ferie, hvor alt lige fra beliggenhed og service til madoplevelser og faciliteter er noget udover det sædvanlige.


 

Tidligere artikelTyrkiet i 7 dage kun 1.495 kr inkl. fly, hotel og all inclusive
Næste artikelSkiathos 8 dage 1.545 kr. inkl. fly og hotel

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her