Titanic Deluxe Bodrum

Se mere eller book her.

  • Luksushotel med Ultra All Inclusive
  • Vandland med rutsjebaner
  • Lækre værelser med havudsigt og plads til 6
  • Børneklub med masser af underholdning
  • Privat strand

Uanset om du rejser med eller uden børn, så danner Titanic Deluxe Bodrum på den tyrkiske vestkyst de perfekte rammer om en ferie i luksuriøse og naturskønne omgivelser. Her kan du nyde en ferie, hvor alt lige fra beliggenhed og service til madoplevelser og faciliteter er noget udover det sædvanlige.

Titanic Deluxe Bodrum ligger direkte ned til sin egen private strand, og et særligt afsnit af stranden er forbeholdt gæster over 16 år, som ønsker at nyde de solrige dage ved stranden i fred og ro. For de voksne gæster er her desuden en lang række af lækre sports- og wellnessfaciliteter, som sikrer en ferie med masser af underholdning, afslapning og selvforkælelse.

På Titanic Deluxe Bodrum kommer børnene bestemt heller ikke til at kede sig. Her er vandland med rutsjebaner og splashpool med garanti for timevis af underholdning. I hotellets Tiny Kids Club kan børnene hygge sig med børnefilm, playstationspil og masser af andre sjove aktiviteter.

Hotellets værelser er lyse, moderne og luksuriøst indrettet. De største kan rumme op til 6 personer, og uanset hvilken værelsestype du vælger, har du kig til havet. Dit ophold er med Ultra All Inclusive, og du kan derfor nyde, at alle drikkevarer, måltider, is og snacks er betalt hjemmefra. Du har desuden mulighed for at besøge en af hotellets lækre a la carte-restauranter, hvor du bl.a. kan få serveret lækre bøffer eller tyrkiske specialiteter (mod betaling).

 

Tidligere artikelBodrum Holiday Resort, Bodrum
Næste artikelTropicana Beach, Bodrum

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her