Sicilien Italien

Sicilien er Italiens største ø. På Sicilien kan du nemt kombinerer sol- og kulturferie. Sicilien byder på flotte sandstrande og utrolig aktitektur.

Vi har samlet nogle af de skarpeste afrejse tilbud til Sicilien herunder.


Hotel Corallo – 4.603 kr

Hotel Corallo Sicilien

Leder du efter et dejligt, velholdt hotel med en afslappet atmosfære i smukke Taormina? Så er Hotel Corallo et godt sted at bo! Hotellet er roligt placeret mellem det maleriske Taormina og det livlige Giardini Naxos. Du kan slappe af ved poolen eller på stranden. Et must på denne smukke italienske ø!


Hotel Naxos Beach – 6.062 kr 

Hotel Naxos Beach, Sicilien

Du vil bestemt ikke kede dig under et ophold på hotel Naxos Beach! Hotellet har en smuk beliggenhed på en privat strand ved det klare hav og med ikke mindre end 3 swimmingpools er dette sted den perfekte ferieadresse til familier. Her er mange aktiviteter du kan lave, både på stranden og hotellet. Du kan spille en omgang tennis eller basketball eller løbe et par runder i fitness. For at køle af kan du tage en dukkert i poolen og nyde solen på en liggestol.


Lejligheder Villaggio Alkantara – 2.934 kr

Lejligheder Villaggio Alkantara, Sicilien

Lejligheder Villaggio Alkantara ligger i et smukt grønt område. Under dit ophole er swimmingpoolen et dejligt sted at nyde solen, mens børnene har det sjovt med animationsteamet. Stranden er femten minutters gang herfra, og med bussen kan du tage til det livlige centrum af Giardini Naxos.

Tidligere artikel7 dage på Rhodos fra 798 kr. inkl. fly og hotel
Næste artikelSide i 7 dage inkl. fly og hotel 698 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her