Strand Side Tyrkiet

Fuldstændig vanvittigt afrejse tilbud til Side, Tyrkiet. Kom afsted D.15 maj for bare 698 kr. Prisen inkluderer både fly og hotel.


New Garden Apart – 698 kr.

New Garden Apart Side

New Garden Hotel Dette hotel byder velkommen til familier, par og venner, der ønsker en afslappende ferie på et hotel med venligt og imødekommende personale. New Garden hotel ligger i et roligt og behageligt boligområde, hvor både lokale og turister færdes. Hotellet består af fire bygninger omkring et dejligt poolområde og en tilhørende restaurant. Når du vil til stranden, har hotellet en strandbus, der kører et par gange om morgenen og tilbage om eftermiddagen.


Grand Seker – 3.032 kr.

Grand Seker, Side

Grand Seker er et populært All Inclusive-hotel med masser af underholdning for hele familien. Hotellet ligger i Evrenseki, ca. 8 km vest for feriebyen Side på Tyrkiets sydkyst. Grand Seker Hotel har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner, hvor børnene kan pjaske rundt i timevis. Her er også en afsplapningspool, når du trænger til en afkølende dukkert, og for de mindste børn er her en lille børnepool med en lille rutsjebane.


Hotel Glamour Resort & Spa – 2.647 kr

Hotel Glamour Resort & Spa, Side

Skal familiens batterier lades op med en afslappende All Inclusive badeferie, så er vores skønne Selections hotel, Hotel Glamour Resort & Spa et godt valg. Her er kun en kort gåtur til den dejlige private sandstrand, og du kan samtidig nemt besøge Manavgat eller Sides charmerende gamle centrum med dolmus, som holder tæt ved hotellet.


 

Tidligere artikel7 dage på smukke Sicilien fra 2.934 kr
Næste artikelLuxus Rejser Til Rhodos fra 2.134 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her