Hotel Rhodes Bay & Spa

Hungre du efter sol og skønne sandstrade? Rhodos er øen, der har det hele. Lige nu kan du komme afsted til Rhodos fra 1.535 kr.


Lejligheder Sunny Days – 1.535 kr

Lejligheder Sunny Days er et af vores dejlige villages lejlighedskomplekser beliggende i centrum af Ixia og lige ved stranden. Du har således rig mulighed for at besøge de mange små butikker, internationale restauranter og små, græske taverner, som ligger side om side langs hovedgaden.

Du kan også vælge at spise dine måltider på hotellets egen restaurant, Casual, som byder på både snacks, drinks og lækre måltider. Indenfor få minutters gang befinder du dig på den fine stenstrand, der er det perfekte sted for vandsportsentusiasterne.


Hotel Rhodes Bay & Spa – 3.942 kr

Hotel Rhodes Bay & Spa

Hotel Rhodes Bay & Spa er et dejligt hotel beliggende i Ixia. Hotellet ligger i gåafstand til Ixia centrum og ca. 4 km uden for den charmerende Rhodos by. Hotellet ligger ud til stranden, hvor der findes liggestole og parasoller, som gratis kan benyttes af hotellets gæster.

Hotel Rhodes Bay & Spa er bygget op af en bjergside, hvilket betyder, at her er en fantastisk udsigt over havet og kysten. Indkvarteringen sker i pæne og komfortabelt indrettede værelser, som kan rumme op til 4 personer. Hotellet har gode fitness- og wellness-faciliteter.

Her er desuden flere dejlige poolområder, samt en separat børnepool. Dit ophold på Hotel Rhodes Bay & Spa er inklusiv morgenmad, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive, hvor måltider, drikkevarer og snacks indgår. Hotel Rhodes Bay & Spa anbefales til alle, som ønsker at nyde ferien på Rhodos i komfortable omgivelser nær stranden.


Hotel Cyprotel Faliraki – 2.773 kr

Hotel Cyprotel Faliraki

Uanset om du leder efter en sensommerferie for to eller en familieferie i efterårsferien, så er Hotel Cyprotel Faliraki det perfekte valg! Her er der aktiviteter for både store og små, så hele familien kan hygge sig under ferien, og da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen.

Cyprotel Faliraki ligger i udkanten af byen, og hotellet er omgivet af grønne træer. Hotellet er rummelig og består af flere bygninger med op til 3 etager. Omkring bygningerne er her 3 swimmingpools, 2 børnepools og 6 vandrutsjebaner. Der ligger en dejlig sandstrand ca. 1400 m herfra, som du kan tage den gratis shuttlebus til. Den kører fem gange om dagen.

 

Tidligere artikel8 dage på Skiathos fra kun 1.645 kr
Næste artikel8 dage i Alanya med all inclusive 2.234 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her