Den charmerende ferieø Skiathos, Grækenland er fyldt med seværdigheder og oplevelser og du kan nu besøge den i 8 dage fra kun 1.645 kr. inklusiv. fly og hotel.


Skiathos Palace3.145 kr.

Skiathos Palace

Skiathos Palace, som er et af Skiathos’ mest populære hoteller, ligger på en bakke med skøn udsigt over havet. Hotellet er delvist renoveret, og de dele, der ikke er renoveret, har bevaret 70’ernes retrostil. I kort gåafstand fra hotellet findes nogle af Skiathos’ absolut bedste strande. Vil du besøge Skiathos by, går der en båd dertil fra Koukounaries-stranden.


Villa Alexis2.245 kr

Villa Alexis

Villa Alexis er et af vores mest populære lejlighedshoteller på Skiathos med mange stamgæster. Hotellet ligger på en bakke med udsigt over Det Ægæiske Hav og har en blomstrende have samt et dejligt poolområde. Villa Alexis har også en restaurant og en bar, og kunne du tænke dig et større udbud, er der mange hyggelige restauranter i charmerende Skiathos by.
Christakis Studios 1.645 kr

Christakis Studios er et enkelt og familiedrevet lejlighedshotel, der ligger i det lille område Troulos uden for Skiathos by. Hotellet har en populær sportsbar/taverne og et dejligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Troulos-stranden, der er en af øens mest børnevenlige strande. I nærheden af hotellet ligger der lokale tavernaer, og vil du gerne have et større udbud af restauranter og forlystelsesliv, kommer du nemt med lokalbussen til Skiathos by.


Den charmerende ferieø Skiathos er fyldt med seværdigheder og oplevelser – og strande går du heller ikke ned på. Med mere end 60 strande fordelt over den 48 km lange kystlinje er der udsigt til en strandferie, der aldrig bliver kedelig.

Takket være det enorme udvalg af strande på Skiathos er der gode muligheder for at finde lige den strand, der opfylder dine ønsker. Megali Ammos er en kilometerlang sandstrand uden for Skiathos by, som er flankeret af en lang række tavernaer og caféer, mens den skønne sandstrand Banana Beach på den sydvestlige del af øen er meget populær blandt unge, som rejser hertil i højsæsonen.

Søger du en mere børnevenlig strand, kan vi anbefale Koukounaries, som er omgivet af skyggende pinjetræer.

Tidligere artikel7 dage på Kreta 1.012 kr
Næste artikel7 dage på Rhodos fra 1.535 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her