Hotel Beatriz Playa & Spa

7 dage på hotel Beatriz Playa & Spa i Puerto del Carmen, Lanzarote for kun 2.042 kr inkl. fly t/r, hotel og morgenmad. Beatriz Playa & Spa er den perfekte lokation for kombination af pool og strand. Se mere her.


Hotel Beatriz Playa & Spa er et dejligt hotel, der ligger i Matagorda (støder op til Puerto del Carmen) og har endda et vandfald indeni! Det er meget rart, at stranden i Matagorda ligger lige udenfor døren. Placeringen af dette hotel er også velegnet til fantastiske ture, fordi Puerto del Carmen er centralt placeret på den solrige ø Lanzarote.

De moderne og rummelige værelser på Hotel Beatriz Playa & Spa sikrer et endnu mere behageligt ophold. Og for at få en god start på dagen, kan du tage plads i buffet-restauranten om morgenen til en omfattende morgenmad. For en velsmagende snack kan du besøge Davao bar. Om aftenen spilles her regelmæssigt klaver, så du kan slappe helt af her i behagelige omgivelser.

På hotel Beatriz Playa og Spa er afslapning i centrum. Her er mange faciliteter til at drømme sig helt væk. For eksempel er det rummelige wellnesscenter et meget rart stedmed en stor indendørs pool og mulighed for adskillige krops- og ansigtsbehandlinger. Her er også masser af underholdning for familiens yngste bl.a en børnepark og en miniklub.

Tidligere artikelBedste Spies Hoteller Kos
Næste artikel7 dage på Kreta 1.012 kr

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her