Kalithea Horizon Royal, Rhodos

Se mere eller book her.

POPULÆRT HOTEL MED FORDELAGTIG ALL INCLUSIVE

Kalithea Horizon Royal er et stort hotel med høj standard og mange tilfredse kunder. Hotellet er højt beliggende med udsigt over det Ægæiske Hav. Hotellet har en lille vandpark, og den lille by Kallithea ligger inden for gåafstand. Desuden indgår All Inclusive.
Hotellet ligger roligt lige ved havet. Du kan gå ind til Kallithea, hvor der er shopping, restauranter og barer. Ønsker du et større udvalg, anbefaler vi et besøg i Faliraki eller en tur ind til Rhodos by.

Poolområde med havudsigt
Kalithea Horizon Royals tre poolområder med mange pools, er bygget i terrasser med pools, vandfald og jacuzzi. Her kan du slappe af under en solparasol og se ud over havet. De mindste morer sig i børnepoolen eller på områdets legeplads. Hotellet har desuden en egen lille vandpark med farverige kanoer.

Tennis, træningslokale m.m. på søsterhotellet Kalithea Horizon Royal deler en række faciliteter med søsterhotellet Kalithea Mare, der ligger lige ved siden af. Her kan du spille tennis, benytte træningslokalet og få afslappende massage. Flere dage og aftener om ugen arrangerer det internationale aktivitetsteam aktiviteter og underholdning.

Fordelagtig All Inclusive
All Inclusive indgår på hotellet og du har mange forskellige typer af barer at vælge mellem. Om aftenen kan du spise middag med rigtig god mad og udsigt over bugten.

Antal værelser : 462

Tidligere artikelAtrium Prestige Thalasso Spa Resort, Rhodos
Næste artikelLejligheder Palmasol, Rhodos

Efterlad en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her